VYSOKOKVALITNÉ ŽINENKY VHODNÉ NIELEN NA ŠPORTOVISKÁ

Kvalitné žinenky do škôl i na športoviská

Žinenky sú významným výrobkom spoločnosti. Nezaobídu sa bez nich školy, škôlky ani športoviská. Žinenky vyrábame pre rôzne využitia, v rôznych veľkostiach, hrúbkach, ale i pestrofarebných farbách. Žinenky vyrábame tak, aby výskoky, doskoky, pády či gymnastické alebo iné športové variácie neboleli.

Vyberte si žinenky podľa vašich potrieb

Žinenky majú široké využitie a nakoľko je ich hlavnou úlohou tlmiť pády či dopady na tvrdý povrch, vyrábame ich z mimoriadne kvalitných materiálov. Jadro žineniek tvorí spájaný penový materiál s objemovou hmotnosťou 90 až 100kg/m³.

Ďaľšie užitočné informácie

Obal žineniek je vyrobený z pevnej umývateľnej plachtoviny s odvzdušňovacími otvormi a zipsom. Aby boli žinenky ľahko prenášateľné a po použití rýchlo uskladniteľné sú opatrené prenášacími pútkami z popruhu a spevnenými rohmi. Žinenky vyrábame v hrúbkach 4, 6, 8 a 10cm o rozmere 190x100cm . Samozrejmosťou sú i rozličné farebné prevedenia a moderný dizajn.

Vyrábame tiež špeciálne dopadové matrace určené pre skok do výšky a pod lezecké steny, ktoré dokonale stlmia pád športovcov. Pri výrobe z technických textílií sa zameriavame i na autoplachty, plachty na altánkyPlachty na altánky, bezpečnostné siete a clony.